Ingrediënten
4 Eieren
150 gr Spinazie (verse)
6 Snoeptomaten
1 avocado
15 gr Alfalfa
Snij de tomaten, de drie plakjes gerookte kip in stukjes. Kluts de eieren. Doe de eieren in een koekenpan. Leg de tomaten, de spinazie en de kip erop. Dek de omelet af met een deksel of een stukje folie. Laat de omelet rustig gaar worden (ongeveer 7 min). Als de omelet gaar is bedek je deze met de avocado en de alfalfa. Enjoy 🙂
![Screenshot_20190722-133403_Google[18228]](https://www.fitnessdekloek.nl/wp-content/uploads/2019/07/Screenshot_20190722-133403_Google18228-600x343.jpg)
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 7 minuten |
Porties |
|
Ingrediënten
- 1 avocado
- 6 snoep tomaatjes
- 15 gr Alfalfa
- 150 gr spinazie
- 4 eieren
- 3 gerookte kip
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Snij de tomaten, de drie plakjes gerookte kip in stukjes. Kluts de eieren. Doe de eieren in een koekepan. Leg de tomaten, de spinazie en de kip erop. Dek de omelet af met een deksel of een stukje folie. Laat de omelet rustig gaar worden (ongeveer 7 min). Als de omelet gaar is bedek je deze met de avocado en de alfalfa. Enjoy 🙂
Notities
# Patricia van der Meulen