Hartige pannenkoek

Recept Afdrukken
Hartige pannenkoek
Doe de bloem in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe, roer goed door met een garde tot je een glad beslag hebt. Breek nu één voor één de eieren boven de kom en roer deze samen met de rest van de melk door het beslag. Voeg nog een klein snufje zout toe en roer nog even goed door tot je geen klontjes meer ziet. Snijd de paprika's, lente ui en champignons in flinterdunne plakjes en zet deze apart voor zo. Verhit een koekenpan op het vuur en smelt hier een klontje boter in, giet beslag in de pan en leg hier direct wat groenten in. Zodra de bovenkant een beetje begint te stollen draai je de pannenkoek om en bakt de andere kant nog even bruin. Als de pannenkoek klaar is nog wat verse spinazie toevoegen en wat sesamzaadjes en een lekker gezond hapje is klaar. Tip: Een beetje ketjap door het beslag roeren geeft een lekkere twist aan je hartige pannenkoek 🙂 Enjoy
Maaltijd Avondeten, Lunch
Keuken Hollands, Oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 20 min
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Avondeten, Lunch
Keuken Hollands, Oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 20 min
Porties
personen
Ingrediënten
Notities

# Patricia van der Meulen

Geef een reactie