Stamppot witte bonen met makreel

Recept Afdrukken
Stamppot witte bonen met makreel
Snipper de ui en zet aan in olie met wat kurkuma. Als de ui glazig is, maar niet bruin giet de bonen af, en bewaar het vocht. Doe de droge bonen bij de ui en bak op niet te hoog vuur mee. Snijd de avocado doormidden en haal de pit eruit. Lepel het vruchtvlees uit de schil en doet dit nog een paar minuten in de pan bij de rest. Pluk de makreel (op kamertemperatuur) in stukjes en bewaar in een schaaltje. Stamp of mix alle ingrediënten, maar houd het lekker grof. Warm nog even door en doe de gescheurde basilicum blaadjes erbij. Dien alles op een bord met wat stukjes makreel on top.
Maaltijd Avondeten, Lunch
Keuken Hollands
Porties
2 porties
Ingrediënten
Maaltijd Avondeten, Lunch
Keuken Hollands
Porties
2 porties
Ingrediënten
Notities

Ronald Roos Kookstudio

Geef een reactie