![Screenshot_20190428-101010_Instagram[13132]](https://www.fitnessdekloek.nl/wp-content/uploads/2019/05/Screenshot_20190428-101010_Instagram13132-768x726.jpg)
Prep Tijd | 45 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediƫnten
- 4 Kabeljauwfilet
- 5 Trostomaten Dit kunnen ook pruimtomaten zijn.
- 1 Rode ui
- 1 Teen knoflook
- 1 Rode peper
- 4 Takjes verse koriander
- 2 Takjes Basilicum
- 1/2 Limoen Uitgeperst.
Ingrediƫnten
|
![]() |
Instructies
- Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de peper, de koriander, de basilicum de limoensap en eventueel wat zout door elkaar. Laat de salsa minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken. Smeer de kabeljauwfilet in met olijfolie en wat uitgeperste knoflook. Laat dit even intrekken. Bak vervolgens de kabeljauwfilet om en om in een koekenpan. Als de filets bijna gaar zijn dan bak je de tomatensalsa ongeveer 5 minuten in het midden van de pan mee. Serveer de tomatensalsa op de kabeljauwfilet met een lekkere groene salade.
Notities
#Patricia van der Meulen