Kabeljauwfilet met Tomatensalsa
Heerlijk als lunch, maar als diner. Kabeljauwfilet met een smaakvolle tomatensalsa.
Porties Prep Tijd
4personen 45minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 45minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de peper, de koriander, de basilicum de limoensap en eventueel wat zout door elkaar. Laat de salsa minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken. Smeer de kabeljauwfilet in met olijfolie en wat uitgeperste knoflook. Laat dit even intrekken. Bak vervolgens de kabeljauwfilet om en om in een koekenpan. Als de filets bijna gaar zijn dan bak je de tomatensalsa ongeveer 5 minuten in het midden van de pan mee. Serveer de tomatensalsa op de kabeljauwfilet met een lekkere groene salade.
Notities

#Patricia van der Meulen