Tosti’s van zoete aardappel

Recept Afdrukken
Tosti's van zoete aardappel
Zet de oven op 180 graden en doe de zoete aardappel los in de oven. Begin na een minuut of 20 te voelen of ze zacht zijn. Zodra ze zacht aanvoelen uit de oven halen en de schil er af trekken. Dat doe je het beste door de uiteinde er af te snijden en dan voorzichtig met klein mesje een de schil door snijden van binnen uit. Dan trek je de aardappel zo uit de schil. lukt dit niet dan zijn ze niet gaar genoeg en moeten ze nog even in de oven. Snijd de aardappel in niet te dikke gelijke plakjes, zowel in dikte als in vorm. Marineer ze terwijl ze nog warm zijn in wat olie met biologische kerrie. Doe dit subtiel, zodat je de kerrie bijna niet proeft, maar het zou missen als het er niet op zou zitten. Snijd een zachte kaas naar keuze in de zelfde vorm als de zoete aardappel. Leg tussen twee plakjes aardappel 1 of 2 plakjes kaas. Doe onder de gril totdat kaas is gesmolten of gebruik een crème brûlée brander
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Porties
2 porties
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Porties
2 porties
Notities

# Ronald Roos Kookstudio

Geef een reactie