Fitness de Kloek

Ga samen met ons uw uitdaging aan..

Start2Fitness

Werk aan je gezondheid en vitaliteit met Fitness De Kloek!

Het is wetenschappelijk bewezen dat beweging en sport goed zijn voor de gezondheid. Door te bewegen, krijg je een betere conditie en beter uithoudingsvermogen.

Daarnaast kan lichaamsbeweging zorgen voor een betere bloedtoevoer naar de hersenen, een betere longfunctie, een verlaging van de bloeddruk, een lager LDL-cholesterol gehalte (slechte cholesterol), sterkere botten (door regelmatige belasting) en stressvermindering door het aanmaken van endorfine tijdens het sporten.

“Morgen ga ik écht sporten!” Herkenbaar?

Volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) zou je minimaal 5 dagen in de week een half uur matig intensief moeten bewegen. Maar je hebt waarschijnlijk al zoveel te doen op één dag, dat bewegen / sporten er een beetje bij inschiet.

Door vaste sportmomenten te kiezen of samen met iemand te gaan sporten, wordt het makkelijker om het bewegen vol te houden. Dus wil je (weer) beginnen met sporten, je conditie verbeteren, fitter worden, een strakker lichaam krijgen, op gewicht blijven of afvallen met sporten? Dan is een kort programma misschien iets voor jou!

Met een van onderstaande beweegprogramma’s kun je op een toegankelijke manier de (eerste) stap zetten naar een vitalere leefstijl en kun je vrijblijvend ontdekken of onze fitness iets voor jou is.

Wij bieden deze programma’s aan in samenwerking met benVitaal. Je ontvangt dan ook bij ieder programma een digitaal leefstijlplan, samengesteld door de ervaren leefstijlcoaches van benVitaal. 

5 Weken Start2Fitness

  • Start met een intake en geef je wensen aan
  • Sport 5 weken met fitnessschema op maat
  • Of sluit je aan bij een van onze groepslessen
  • Kies je doel: afslanken, fitter of sterker worden
  • Verbeter je conditie, kracht en uithoudingsvermogen
  • Voel je fitter en heb meer energie

 

Bewegen is gezond! Stel niet meer uit en zet vandaag de eerste stap naar meer beweging.

Contact
Locatie

Insulindeweg 11
1462 MJ Midden Beemster

Contact ons

Telefoon: 0299-681807 / 0682507075
Mail:dekloek@quicknet.nl

Openingstijden

Maandag     7:30 – 21:30
Dinsdag       7:30 – 21:30
Woensdag   7:30 – 21:30
Donderdag  7:30 – 21:30
Vrijdag         7:30 – 21:30
Zaterdag     8:00 – 14:00
Zondag        8:00 – 14:00