Fitness de Kloek

Ga samen met ons uw uitdaging aan..

Diversiteit aan Groepslessen

Fitness de Kloek staat bekend om de diversiteit in haar groepslessen. Wij bieden lessen aan voor de jeugd, volwassenen en 50-plussers. Voor iedereen is er een ruim aanbod. Bekijk ons groepsleslessen in onderstaand overzicht. Klik op de groeples voor meer informatie. Vind u het lastig om te bepalen waar u het beste aan mee kunt doen? Geen probleem wij helpen u graag verder!

Bekijk ons lesrooster

Onze groepslessen

Steps is een lekkere les voor de echte “step-liefhebber”. De choreografie wordt duidelijk opgebouwd vanuit basispassen die een makkelijke tot moeilijke step les vormen. Naast de leuke choreografie wordt de conditie verbeterd en de bil- en bovenbeenspieren versterkt. Kennis van de basispassen is een must.

Flexibiliteit en kracht worden opgebouwd waardoor je jezelf gefocust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische les die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengen.

Zumba,is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op veelal Latijns-Amerikaanse muziek zoals salsa, merengue, calypso, reggaeton maar ook flamenco en hiphop. Zumba kent geen moeilijke choreografie, iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete les volgen, je wordt er vrolijk van en al swingend verbrand je calorieën.

Yin Yoga, is een heerlijke les welke de flexibiliteit vergroot en kracht opbouwt waardoor je lichaam zich focust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde van een diversiteit aan oefeningen en bewegingen uit de yoga, pilates en tai chi zorgen voor de juiste balans in deze les. Yin Yoga brengt harmonie in je balans.  Ook geven wij Yin Yoga met klankschalen.

Bodypump is fitness op muziek. De oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve manier van trainen, terwijl de muziek zorgt voor plezier en motivatie. Tijdens de training komen alle grote spiergroepen aan bod, gewerkt wordt met een speciale stang (barbell) met gewichten. Je kunt zelf het gewicht bepalen waarmee je traint.

65 fit les, is bedoeld voor iedereen, die onder deskundige begeleiding, met leeftijdsgenoten wil werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn. Voor 60 plussers die meer willen dan “een blokje om” is de 65 fit les een uitstekend alternatief om actief en in vorm te blijven. Op een plezierige wijze besteden we aandacht aan inspanning en ontspanning. Het onderhouden van de motorische vaardigheden, conditie, en mentale gesteldheid van 65 plussers op een gezellige manier.

Circuit training, is een circuit les gericht op een hoge verbranding. Door gebruik te maken van diverse conditie en kracht oefeningen laten we de armen, borst, buik, billen en benen maximaal werken. Je zult met een voldaan gevoel deze les beëindigen. Onze circuittraining worden gegeven in de fitness. 

Fatburn, is een conditionele les. Een leuk gevarieerd programma en goed te volgen voor iedereen. Deze les is een intensieve manier van trainen om snel te verbranden. Het hele lichaam wordt getraind en gevormd door de combinatie van de elementen kracht/conditie/verbranding. Stoppen is geen optie / pijn is fijn is een quote van deze les.

Waarom Pilates? Dit is de perfecte workout om een soepel lichaam te ontwikkelen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Dit resulteert in een gespierd lichaam, platte buik, strakkere billen en sterkere bovenbeen- en rugspieren. Je doet de oefeningen gewoon op een matje, zonder ingewikkelde trainingsapparatuur.

Freshbalance, is een groeples voor jong en oud. In deze les komen de elementen cardio, kracht, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning ruimschoots aan bod. Hierdoor bereik je met een Freshbalance training de ideale balans tussen een gezond lichaam en heldere geest.

ICG Spinning, is dé caloriekiller en dé manier om conditie op te bouwen. Door de variabele weerstand kleuren op de fiets is de les voor iedereen toegankelijk. Futuristisch fietsen met de nieuwe ICG Spinning was nog nooit zo leuk!

KBC Training, staat voor Kick Boks Core. KBC is voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden, allemaal kunnen zij deze prachtige sport beoefenen. Een les waarbij het hele lichaam getraind word.

Contact
Locatie

Insulindeweg 11
1462 MJ Midden Beemster

Contact ons

Telefoon: 0299-681807
info@fitnessdekloek.nl

Openingstijden

Maandag     7:00 – 22:00
Dinsdag       7:00 – 22:00
Woensdag   7:00 – 22:00
Donderdag  7:00 – 22:00
Vrijdag         7:00 – 22:00
Zaterdag     8:00 – 14:00
Zondag        8:00 – 14:00