Recepten

Recept Afdrukken
Heerlijke salade!
Zoals beloofd hier de heerlijke salade van de post op Facebook en Instagram! Bereiding: was de sla, doe deze in een kom. Schil de avocado en snij deze in stukjes. Halveer de snoeptomaatjes. Doe de snoeptomaatjes, de zongedroogde tomaat, de snoeptomaatjes bij de sla. Hussel dit even. Maak de dressing: pers de knoflook, voeg de olijfolie, azijn, mosterd, de pesto, honing, peper en zout toe. Roer dit even door elkaar. Roer 1/3 van de dressing door de salade. Leg als laatst de rauwe ham en de avocado op de sla en verspreid het laatste beetje dressing eroverheen. Enjoy ūüôā
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 min
Porties
1 persoon
Ingredi√ęnten
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 min
Porties
1 persoon
Ingredi√ęnten

“Wat je eet, weerspiegelt je gezondheid”
Wil je gezond en vitaal zijn? Kies dan voor verse en onbewerkte voedingsmiddelen. Laat geraffineerde producten zoveel mogelijk staan en wees matig met dierlijke eiwitten. Vermijd eten met conserveringsmiddelen plus kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ga voor puur natuur, zoals onze voorouders. Eet veel verse groenten en fruit. Laat kant-en-klaar producten links liggen en eet wekelijks vette vis als zalm, haring of makreel en las geregeld een vegetarisch dagje in. Matig je koffie en alcohol inname. Drink verder zo’n 2 liter water per dag. Sla tot slot geen maaltijden over, eet zittend, doe het met aandacht, neem de tijd en zorg voor een ontspannen sfeer. Je gezondheid vaart er wel bij! En spring je een keer uit de band? Geen probleem: geniet er dan van!
Wekelijks zullen wij een lekker gezond gerecht weergeven op onze website. Leuk om dit gerecht samen met uw gezin te koken. Uiteraard vinden wij het ook leuk om lekkere gezonde recepten van jullie te ontvangen.

Klik op onderstaande link voor onze eerder geplaatste recepten.

Contact
Locatie

Insulindeweg 11
1462 MJ Midden Beemster

Contact ons

Telefoon: 0299-681807 
info@fitnessdekloek.nl

Openingstijden

Maandag     7:00 Р22:00
Dinsdag       7:00 Р22:00
Woensdag   7:00 Р22:00
Donderdag  7:00 Р22:00
Vrijdag         7:00 Р22:00
Zaterdag     8:00 Р14:00
Zondag        8:00 Р14:00