fbpx

Gezond en Vitaal

Recepten

Recept Afdrukken
Gepureerde Groentesoep
Een heerlijke soep voor het hele gezin. Snij alle groenten in stukjes. Vul de soeppan met 3 liter water. Doe alles in de soeppan en laat het 30 minuten koken. Daarna pureer je de soep. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Garneer je soep met een beetje geitenkaas en verse basilicum. Enjoy ūüôā
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingredi√ęnten
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingredi√ęnten
Notities

# Patricia van der Meulen

“Wat je eet, weerspiegelt je gezondheid”
Wil je gezond en vitaal zijn? Kies dan voor verse en onbewerkte voedingsmiddelen. Laat geraffineerde producten zoveel mogelijk staan en wees matig met dierlijke eiwitten. Vermijd eten met conserveringsmiddelen plus kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ga voor puur natuur, zoals onze voorouders. Eet veel verse groenten en fruit. Laat kant-en-klaar producten links liggen en eet wekelijks vette vis als zalm, haring of makreel en las geregeld een vegetarisch dagje in. Matig je koffie en alcohol inname. Drink verder zo’n 2 liter water per dag. Sla tot slot geen maaltijden over, eet zittend, doe het met aandacht, neem de tijd en zorg voor een ontspannen sfeer. Je gezondheid vaart er wel bij! En spring je een keer uit de band? Geen probleem: geniet er dan van!
Wekelijks zullen wij een lekker gezond gerecht weergeven op onze website. Leuk om dit gerecht samen met uw gezin te koken. Uiteraard vinden wij het ook leuk om lekkere gezonde recepten van jullie te ontvangen.

Klik op onderstaande link voor onze eerder geplaatste recepten.

Contact
Locatie

Insulindeweg 11
1462 MJ Midden Beemster

Contact ons

Telefoon : 0299-681807

Openingstijden

Maandag     7:30 Р22:00
Dinsdag       7:30 Р22:00
Woensdag   7:30 Р22:00
Donderdag  7:30 Р22:00
Vrijdag         7:30 Р21:00
Zaterdag     8:00 Р15:30
Zondag        9:00 Р13:00

Sluit Menu